Kristina Ulvefart vendte tilbage fra kærlighedens sanatorium uden en mand ved siden af hende

Du vendte tilbage fra kærlighedens sanatorium uden anden halvdel. Er der nogen skuffelse over, at forestillingen viste sig på denne måde?

Først og fremmest intet for holdbarhed. Hvis jeg ikke kunne lide nogen, er det usandsynligt. Jeg er bestemt ikke skuffet. Trods alt, jeg har mødt mange interessante mennesker og har fået venner i-håber jeg – mange år. Dette er, hvad jeg virkelig forventede.
Så du gik ikke til Polanica med den overbevisning, at du ville finde en partner, men snarere med stemningen i en god tid?
Jeg er realist. Jeg forventede ikke rigtig at finde nogen der. Jeg forstår, at det i min alder bliver mere og mere vanskeligt. Hver af os har trods alt stor erfaring, der er også meget frygt og usikkerhed. På vej til sanatoriet håbede jeg mere på et interessant eventyr, men jeg troede ikke, at denne forestilling ville være så sjov.

Og hvorfor besluttede du overhovedet at deltage i programmet, hvis deltagere leder efter partnere foran millioner af polakker?

Det er en interessant historie, fordi jeg aldrig ville have kontaktet ham selv. En af mine venner, der bor i Italien, ringede imidlertid til mig en dag med en besked om, at optagelsen til dette program nu er i gang, og inviterede mig til at sende hendes ansøgning. Selvfølgelig, jeg fortalte hende, at jeg ikke ville gøre det. Hvad jeg hørte: “Okay, så skriver jeg det til dig.””Og hun skrev! Og da hun læste det for mig senere, besluttede jeg, at jeg kunne være enig, for sådan skulle det være, og jeg accepterede at sende ansøgningen til tv. Men hele denne tid var jeg overbevist om, at der alligevel ikke ville komme noget ud af det. Til sidst glemte jeg denne erklæring, og efter et par måneder begyndte det…

Til din overraskelse kom fyrene fra programmet i kontakt.

Ja. I første fase blev der sendt spørgsmål til os, og de måtte besvares i videoen. Kun en ven hjalp mig med sin optagelse, der var ingen andre, og jeg var stadig frygtelig nervøs. Jeg ville ikke engang se det, vi sendte det lige med det samme. Jeg turde kun se på denne rekord efter fem måneder (griner). Efter den video fik jeg en invitation til en casting, og så var det faktisk nede.

Fra hvad du siger om dig selv, følger det, at du er en ret stille og genert person. Så vidt jeg forstår, er deltagelse i et TV-Program en af de mest dristige og skøre ideer i dit liv?

Selvfølgelig (griner)! Jeg er meget rolig hver dag. Selv kolleger og venner fra sanatoriet opfattede mig som en helt lukket og lakonisk person. Fordi det er hvem jeg er. Derfor var deltagelse i et tv-program et udtryk for ægte mod fra min side. Men til sidst tænkte jeg, hvorfor ikke? Jeg vil aldrig opleve noget lignende i mit liv.

Hvordan reagerede dine kære på at deltage i velgørenheds sanatoriet?

Først fortalte jeg kun mine sønner, at jeg skulle til et sanatorium (griner). Lige før jeg gik, indrømmede jeg, at det ville være et tv-sanatorium af kærlighed. De var meget overraskede. Meget! Men mine venner, så snart de fandt ud af det, fortalte deres venner om alt. Så da serien allerede blev sendt på TV, jublede mange mennesker mig. Selv dem, der ikke kendte mig personligt, men da en ven af en ven deltager i programmet, krydsede fingrene for mig. Den ros, jeg modtog fra dem bagefter, inspirerede mig meget.

Og da optagelserne startede, var der stress? Var det svært at vænne sig til kameraerne omkring dig fra alle sider?

Jeg havde allerede en forsmag på dette her-i mit eget hus, da tre fyre fra tv kom til mig for at tage mit visitkort af. Det var meget stressende! Dette kamera, der var så tæt, disse spørgsmål, gå rundt i byen med dem… senere i sanatoriet var der endnu mere af dette. Men faktisk tror jeg, at vi alle blev vant til det hurtigt, og efter et stykke tid var vi ikke længere opmærksomme på disse kameraer. Nogle gange opførte vi os som store børn, for eksempel når vi havde brug for at lytte, talte nogen… Når det var nødvendigt at gøre en ting, gjorde nogen altid den anden… Og så måtte jeg skyde igen (griner). Måske er faktum, at jo ældre en person er, jo mindre disciplineret er han?

Og i dette sanatorium var det muligt at føle sig som i et sanatorium overhovedet?

Nogle havde procedurer, men jeg havde dem ikke. Men jeg tilbragte ofte min fritid i poolen. Der var ikke meget fritid. Nogle gange, når vi for eksempel gik et sted, faktisk varede optagelserne næsten hele dage. Men der var også dage, hvor nogen havde en dato, og resten havde en hel dag. Men opsummering brugte vi virkelig meget tid foran kameraerne.

Hvilket øjeblik i denne måneds ophold huskede du mest?

Selvfølgelig den tyrolske jernbane! I begyndelsen af denne nedstigning fra en højde var jeg ikke bange, fordi jeg besluttede, at jeg en gang i mit liv har en sådan mulighed, så skal jeg gøre det. Men det øjeblik, hvor dette bord allerede faldt, var skræmmende… Jeg skreg meget. Helikopterflyvningen var også utrolig. Generelt var de rides, som holdet gav os, meget interessante. Selvfølgelig har jeg også en morgen med min bedstefar fast i min hukommelse. Det var virkelig ikke kunstigt og instrueret, som vi hævder i kommentarerne. Trods alt, folk på en første date er normalt ikke for afslappede eller på en eller anden måde særligt afslappede…

Og var der noget ikke meget behageligt øjeblik, da du havde nok af alt, og du ville med glæde have gået ombord på toget og vendt hjem?

Nej, for selvom der skete noget ubehageligt, var det stadig ikke så vigtigt i forhold til hvad der skete der. Når man ser på hvor meget glæde og nye problemer der var, bør man ikke engang huske de værste øjeblikke.

Og hvilket indtryk gjorde programlederen af programmet Marta Manovskaya på dig? På TV giver han indtryk af en meget flot person. Er der virkelig sådan noget?

Ja, hun er en meget varm og ekstremt følsom person! Der var ingen foregivelse i hendes tilfælde. Hun er en vidunderlig kvinde. Hun har hjulpet os meget i denne måned. Men såvel som hele holdet. Jeg var meget glad for alle disse vidunderlige mennesker. Uden dem ville der ikke være noget sådant program.

Da udsendelsen af TV-programmet begyndte om vinteren, var du sandsynligvis bekymret for, hvordan seerne ville evaluere dig?

Meget! Desuden var publikumsvurderingen af vores sæson ifølge rygter højere end i tidligere år. For at være ærlig forventede jeg ikke, at polakkerne skulle se det. Og det, der især overraskede mig, var, at selv teenagere er interesserede i denne forestilling. Selv så jeg engang tidligere udgaver, men med ikke for meget engagement. Og her er du – – pludselig dukkede jeg op på TV-skærmen…

Er det svært at se dig selv på TV?

Først var alt anderledes, for jeg indrømmer, at jeg er meget streng og kritisk over for mig selv. Mine naboer kom til mig for en fælles visning, og jeg sagde konstant: “Gud, Hvordan jeg ser ud, hvor forfærdeligt…” (grine). Min ven fortalte mig til sidst, ” sig enten, at du ser godt ud, eller sig ikke noget!”. Men en person blev ikke altid sammensat som det skulle være, det skete, at denne læbestift ikke var til stede. Nogle gange er han træt… Men vi er bare mennesker. Du kan ikke se perfekt ud hele tiden. Endelig fandt jeg ud af det.

Author: quanglong

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.