Peter Glovatsky: jeg fik en ny krop takket være denne film

I dag er hans filmiske premiere “the Master” – en fiktiv historie om en legendarisk bokser fra ausch .it.. Peter Glovatsky er afbildet på billedet af Tadeus. “Teddy” Petshikovsky. Den respekterede skuespiller fortalte os, hvordan han arbejdede på denne unikke rolle.

– Nogle gange sker det, at en skuespiller skal vente længe på en forestilling, der fuldt ud afslører hans talent og dygtighed. “Mesteren” viste sig at være en sådan mulighed for dig?
– Jeg gik ud fra antagelsen om, at jeg i hver rolle bruger hele mit værksted og eksistens. Først skal jeg forstå, hvad jeg skal spille, og så skal jeg justere udtryksmålene. For “mesteren” er det vigtigt, at vi bruger skæbnen til en ægte historisk karakter i historien, og at” Teddy ” er den centrale figur af plottet. Hele designet af filmen er centreret omkring ham. Næsten når som helst er han på skærmen. Så det var en stor udfordring, men også en tilfredshed, at jeg har så meget tid til at tale om det.

– Instruktøren henvendte sig direkte til dig med et tilbud om at spille Tadeus.Petrikovsky. Hvad fik ham til at se dig som boksemester fra Ausch ?it??
– Det er altid godt for en skuespiller, når han ved, at instruktøren selv i færd med at skrive manuskriptet tænkte på ham som udøver af hovedrollen i den fremtidige film. Så det var i dette tilfælde. Jeg var udstyret med stor tillid og fik straks godt brændstof til videre arbejde. Maciej Barc .e .ski fortæller selv, hvorfor han straks tænkte på mig: han ledte ikke efter nogen, der ved første øjekast er en magtfuld person. Fordi det ikke er” Teddy”, der er rooster vægt mester. Han ønskede også at legemliggøre ham en skuespiller, der ville forbinde sit essay af kunstnerisk følsomhed med en særlig fitness, som var iboende i Tadeus.Pietr .yko .skiego. Jeg er glad for, at han så disse kvaliteter i mig.

– Rollen som “Teddy” krævede radikale fysiske ændringer fra dig. Hvordan klarede du det?
– Vi vidste fra begyndelsen, at kroppen ville spille en afgørende rolle i manifestationen af karakter, fordi vi taler om en knytnæve, der kæmpede i en koncentrationslejr. Den direktør, der med sin dybe historiske viden og kameramand med ekstraordinære visuelle følsomhed-Vitek og alle de kreative brancher, sammen var ansvarlig for oprettelsen af verden-lejren i Auschwitz. Jeg var på sin side ansvarlig for at introducere min helt i den. “Teddy” var en atlet – og en atlet er primært en krop. Derfor fik jeg mere end et år til at udvikle silhuetten. Samtidig hjalp hele holdet på omkring et dusin mennesker mig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *